1. Изчистена кожа

За много хора косъмчетата представляват не просто досаден проблем, но могат и да създават кожен дискомфорт и възпаление като акне, фоликулит, враснали косъмчета, пигментации, кожни алергични реакции при премахването им с други методи (при по-чувствителна кожа).
Тези проблеми възникват при отстраняване или при растеж на косъмчетата.
Лазерната епилация е правилното решение при подобни ситуации. Кожата става все по-гладка и изчистена с всяка следваща процедура, а дискомфортът и сърбежът остават в миналото като неприятен спомен.

2. Имаме повече време за себе си

Живеем в забързан свят и често нямаме време да обърнем внимание на дребните детайли около себе си. Лазерната епилация е най-бързият и ефикасен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Тя ни дава онази безгрижна свобода и спонтанност, от която имаме нужда.

3. Спестява не само време, но и пари

Истината е, че първоначалната инвестиция при стартиране на курс лазерна епилация не е малка. Но ако погледнем в дългосрочен план-тази инвестиция се изплаща многократно. Косъмчетата изтъняват и се редуцират все повече след всяка следваща процедура.
Вместо да правите ежемесечен двукратен абонамент при козметик до живот, може да се радвате на безгрижни дни с гладка и нежна кожа след завършения курс от процедури.

4. Винаги сме готови за лятото и за онази по-изрязана рокля

Непланирана среща, спонтанно ходене до морето, непредвидено излизане с приятели- вече не е нужно да планираме облеклото си според това дали сме махнали косъмчетата си, защото лазерната епилация ни дава свобода да носим, каквото поискаме и когато поискаме.

5. Защото го заслужаваме!

Свобода, комфорт, нежност, красота, безгрижност, усмивки и гладка кожа.

Това ни дава лазерната епилация-КОЖАТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАМЕ!

Запишете своя час за безплатна консултация сега: към бутон контакти