Лазерна епилация за жени и мъже​

Лазерната епилация е метод, който може да ви гарантира окончателно отстраняване на нежеланото окосмяване. Окончателната лазерна епилация се извършва с медицинска, достатъчно мощна апаратура. Задължително трябва да правим разлика между окончателна и трайна лазерна епилация. Най-основната разлика е в продължителността на ефекта след завършения курс от процедури. За постигането на 90% редукция на косъмчетата имаме три златни правила:
  ♦ лазерната епилация се извършва с подходящия медицински апарат,
  ♦ операторът на машината е компетентен и с достатъчно опит в работата с лазер,
  ♦ правилни настройки на лазера, съобразени с количеството на меланин в кожата, дебелината и цвета на косъма, здравословното състояние на вашата кожа.
!Всеки човек е различен и подходът към постигане на окончателно обезкосмяване е строго индивидуален.

Как работи александритният лазер?
Александритният лазер работи по метода на Селективната фототермолиза. Машината излъчва инфраред светлина, която преминавайки през кожата, се превъща в топлина. Топлината се поема само и единствено от меланина ( тъмният пигмент) в косъма. Косъмът служи като проводник, т.е. топлината се предава от върха на косъма към неговия корен. Коренът се загрява до 70 градусова температура и се унищожава.

Защо са нужни 6-8 процедури, за да има ефект?
Растежът на косъма има три фази: Анаген, Катаген и Телоген. Всички косъмчета, които са в анаген фаза биват унищожени. Това са около 15-20% от косъмчетата на всяка процедура. Важно е да се спазва периода, препоръчан от лекаря, за да можем да хванем косъмчетата в подходящата фаза, съответно те да бъдат елиминирани. Всички косъмчета в анаген фаза биват унищожени ЗАВИНАГИ. От пората, в която са били настанени повече косъм няма да порасне!

Действие на лазера
Действие лазерна епилация

Колко често трябва да се прави лазерна епилация? Трябва ли да идвам на поддържащи процедури?
Както споменахме по-горе, косъмът има три фази, като нас ни интересува да хванем неговата анагенна фаза. Това означава, че диапазона от време между процедурите от зона лице ще бъде между 35-40 дни, а по-големи зони от тялото като крака и ръце между 60 и 90 дни. При завършване на препоръчания пакет от процедури гарантираме 90% редукция на окосмяването. Поддържащи процедури не са нужни, ако косъмчета липсват.

Кога ще видя ефекта от процедурите?
Ефекта от лазерната епилация ще се види още след първата процедура. Всички косъмчета ще опадат на около 10-тия ден от процедурата, след което ще имате чист период без косъмчета за около 1- 2 месеца, в зависимост от зоната. Космите върху обработената зона ще изникнат по-тънки и редуцирани. С всяка следваща процедура ще стават все по-малко до тяхното 90% окончателно премахване. Заповядайте на място за безплатна консултация, на която ще получите подробни отговори на всички ваши въпроси, свързани с лазерната епилация и грижата за вашата кожа.

Как да подготвим зоната преди процедура?
Зоната се бръсне денят преди процедурата. Желателно е да няма косъмчета над повърхността на кожата. НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЗОНИ ЛИЦЕ! Зоните от лицето, както и зони като ареоли, корем лента се подготвят на място от лекаря и в никакъв случай не се бръснат.

Какви резултати да очаквам от лазерна епиация с Gentle lase pro?
Gentle lase pro е най-мощният александритен лазер в света. Лазерът е безкомпромисен срещу борбата с косъмчетата. Апаратурата е медицинска и се управлява от медицинско лице. След всяка следваща процедура косъмчетата изтъняват и се редуцират до тяхното окончателно премахване. Чист период на обезкосмяване след приключване на пакета от процедури може да се очаква от няколко месеца до 15 години! Периодът се променя в случай, че имате хормонален дисбаланс.

Защо да избера Skin Vision?
1.За нас е важно да получите индивидуално обслужване, за да постигнем оптимални резултати заедно!
2. Лоялност към клиентите ни.
3. Не правим компромис с качеството на извършената процедура.
4. За нас е най-важно вашата безопасност и спокойствие по време на процедурата. Правим всичко с любов и грижа за вас!

Лазерна епилация за жени от Скин Вижън
Лазерна епилация за мъже от Скин Вижън