Микронидлинг

Микронидлинг

Микронидлингът или още така нареченият колагенов и еластинов буустер е процедура, която използва миниатюрни иглички, които правят стотици невидими микроканалчета в повърхностния слой на кожата. Травмата, която микроигличките нанасят по върху кожата създава предпоставка за образуване на нови колагенови и еластинови нишки. Процедурата е напълно безполезнена и безопасна.

Това е минимално инвазивна технология за стимулация на еластин и колаген и е най-ефективният метод за превенция от бръчки. Еластинът и колагенът са отговорни за това кожата да бъде стегната и изпъната. С времето тяхното съдържание в кожата намалява, което води до отпуснат и уморен вид на лицето, както и до образуване на бръчки.

Заради свойството на микронидлингът да да генерира образуване на нови клетки, методът се е доказал във времето като успешен при третиране на:

Скин Вижън избра да работи с най-новият и безопасен уред

Exceed (Ексийд) е най-новата технология на немската фирма Amieamed (Амиеамед). Машината е със сертификат от FDA и вече се е доказал като номер едно на световния пазар. Това което го прави по-специален от неговия предшественик Revive MN e, че дълбочинатана проникванена микроигличките може да бъде контролирана, което го утвърдява като най-безопасният уред за микронидлинг, създаван някога.

Друг огромен плюс е, че през цялото време на процедурата използваме серуми, които се поставят в самия уред, а микроигличките изтласкват продукта директно в направените микроканалчета. По този начин серумите се усвояват от кожата бързо и ефективно.

Серумите, които използваме са най-висок клас продукти на испанската фирма SkinTech®. Видът на серума, който ще използваме  ще бъде съобразен с нуждите, типът на кожата и крайният резултат, който искаме да видим.

Нужният брой процедури е строго индивидуален и зависи от целта, която искаме да постигнем. Минимумът е 4 процедури, правени през 4 седмици. Разлика в тексурата. тонът и усещането на кожата се вижда след първата процедура, а най-големият ефект ще се види 3 месеца след последно направената процедура. Толкова време отнема на новия колаген да се образува.

След самата процедура ще бъдете зачервени около 3 дни. Може да нанасяте грим без проблем. Трябва да избягвате излагане на слънце, както и горещи душове, сауна, химични или лазерни пилинги.

Цени за микронидлинг

ЗОНАРедовна ценаПакет 4
процедури
Цена на процедура
в пакет
ЦЯЛО ЛИЦЕ350 лв.1190 лв.297 лв.
БУЗИ300 лв.1020 лв.255 лв.
ОКОЛООЧЕН КОНТУР150 лв.510 лв.127 лв.

Заповядайте на място за безплатна консултация, на която ще получите подробни отговори на всички ваши въпроси, свързани с процедурата Микронидлинг .